Omgeving

Beleef, ontdek en geniet!

Locatie

Ons huis en bijbehorende chalets staan in een rustige buurt in het oude centrum van Monnickendam, pal naast de beroemde Grote Kerk. Op 3 minuten loopafstand bevind zich de authentieke haven met haar restaurantjes en gezellige winkeltjes. In de buurt is veel te beleven waaronder, strand, bos, boot en fietsverhuur en niet te vergeten wereldberoemde vissersdorpen als Marken en Volendam. Onze buurt is een rustige woonwijk. We vragen onze gasten daarom rekening te houden met ons en onze buren.

200 mtr

Bushalte CS

3 min

centrum oude haven

40 min

Vliegveld Schiphol

Omgeving

De mooiste plekjes in de buurt.....UNDER CONSTRUCTION

Doen

Genieten van de natuur op het Hemmeland

Zin om even helemaal tot rust te komen op hét recreatiegebied van Monnickendam? Dan ben je bij het Hemmeland op de juiste plek. Het recreatiegebied is er voor een ieder die lekker een dagje weg wil om te genieten van natuur en water. Ook kan je op de mooie dagen heerlijk zonnen en verschillende strandtenten bezoeken.

Eten & drinken

Heerlijk eten in Monnickendam

Geen zin om zelf te koken? Geen zorgen. In het centrum van Monnickendam is meer dan genoeg keus om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren. Met de vele sfeervolle terrassen is het tot zonsondergang heerlijk en romantisch genieten. Ook kunt u tussendoor nog genieten van de oude straatjes en de verschillende boutique winkeltjes.

Doen

Lekker sportief tijdens je vakantie!

Liefhebbers van oud-Hollandse steden en watersport zullen zich in Monnickendam helemaal thuis voelen. In samenwerking met alle lokale ondernemers die activiteiten organiseren kunnen we samen met jou maatwerk aanbieden. Laat het ons weten en wij regelen het. Fietsen, suppen, varen en wandelen.

Eten & drinken

Eten in Volendam

In Volendam eet u hier.

Eten & Drinken

Lekker lunchen bij de Theetuin in Katwoude

Theetuin Katwoude ligt op een van de mooiste plekjes in Waterland met een prachtig ruim terras op de route richting Monnickendam bij Kaasboerderij de Jacobshoeve. Bij de Theetuin kun je terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel, kaasproeverij of voor een diner met lokale specialiteiten.

Doen

Bezoek de gezellige oude stad Edam

Wie aan Edam denkt, denkt vaak direct aan kaas. Maar Edam is méér dan kaas alleen. In deze authentieke stad aan het Ijsselmeer vindt u knusse winkelstraatjes en gezellige terrassen. Ook vindt er in de zomer de Kaasmarkt plaats; de bezoekers genieten hier van een traditioneel nagespeeld schouwspel.

Geïnteresseerd in het boeken van één van onze chalets?

Stuur ons een e-mail of WhatsApp bericht