Huisregels

Praktische informatie

 

Van harte welkom bij Luxury Chalets Monnickendam ! 

Deze chalets maken onderdeel uit van de tuin van de Familie van Duuren en wordt door de familie gerund. Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij Luxury Chalets Monnickendam (LCM) de volgende huisregels.

 

Algemeen

Luxury Chalets Monnickendam is gelegen in het centrum tussen de gewone huizen met andere bewoners. LCM verzoekt haar gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken en dus respect te hebben voor de buren.

Luxury Chalets Monnickendam vraagt haar gasten dan ook om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de buiten ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. 

Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Op al onze toegankelijke terreinen & poorten is camera toezicht aangebracht voor u en onze veiligheid. De beelden worden zonder calamiteiten na verloop van tijd gewist. 

Wij serveren geen ontbijt, maar kunnen u wel helpen met advies waar- en hoe te ontbijten. 

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u Luxury Chalets Monnickendam hiervan vooraf in kennis te stellen.

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal Luxury Chalets Monnickendam in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Reservering

Bij de reservering dient altijd een correcte melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij Luxury Chalets Monnickendam zal overnachten.

Indien een gast de wens heeft om met kinderen bij Luxury Chalets Monnickendam te overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken met de familie teneinde haar in de gelegenheid te stellen om met een passend voorstel te komen, voor wat betreft de indeling en eventuele kosten. In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld.

Indeling

De indeling van de Chalets staan vast en het is niet toegestaan deze aan te passen. 

Maximale bezetting kamers en chalet

Luxury Chalets Monnickendam heeft de beschikking over twee chalets, gebouwd voor in principe 2 personen. De bank in de huiskamer/keuken van de chalet kan worden gebruikt als slaapbank voor 2 personen. Dit dient echter van tevoren gemeld en overlegd te worden, anders ligt er geen beddengoed hiervoor klaar. 

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 4 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan 4 personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. Dit aantal geldt ongeacht de leeftijd van degene die in de kamer verblijft.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Luxury Chalets Monnickendam per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

 

In- en uitchecken

Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met Luxury Chalets Monnickendam kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt Luxury Chalets Monnickendam op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich uitsluitend telefonisch melden. 

Uitchecken kan van 7:00 uur tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) Luxury Chalets Monnickendam voor de weekendboeking, op zaterdag en zondag een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 11:00 uur.

Late uitcheck

Een late uitcheck na 11:00 uur tot 16:00 uur is mogelijk tegen een extra betaling van €50,– 

Sleutelbeheer

Bij- of voor aankomst ontvangt u van Luxury Chalets Monnickendam een code bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren middels het indrukken van het pijltje op het toetsenbord. Vergeet ook niet het uitschakelen van de verlichting en airco. 

 

Bedlinnen, handdoeken en waarborgen hygiëne

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal Luxury Chalets Monnickendam de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

 

Prijzen

De prijzen zijn inclusief water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van eventueel aanwezige dranken en koffie en thee is toegestaan. Ook kan er gratis gebruik worden gemaakt van TV en WiFi. 

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij Luxury Chalets Monnickendam geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren

U kunt op het parkeerterrein naast de chalets niet blijven staan. Dit is uitsluitend bedoeld om de koffers en uw spullen af te zetten of op te halen. Dit parkeerterrein is van de bewoners. Uw auto kunt u parkeren op het vlakbij gelegen parkeerterrein als u Monnickendam in komt rijden bij de Grote Kerk. Dit parkeerterrein heet het Bolwerk. 

Parkeren is op eigen risico. Luxury Chalets Monnickendam is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

 

Internet

Luxury Chalets Monnickendam biedt een WiFi gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Luxury Chalets Monnickendam als aanbieder van de accommodatie. 

De WiFi code is ; chalets2019

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij Luxury Chalets Monnickendam geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Luxury Chalets Monnickendam het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

 

Roken, alcohol en (soft) drugs

Bij Luxury Chalets Monnickendam is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak. Kaarsen zijn niet toegestaan. 

Het roken van Cannabis is naast binnen, ook buiten in de nabijheid van de Chalets of op het terras strikt verboden. 

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Luxury Chalets Monnickendam verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. 

Bij overtreding wordt onmiddellijk de politie verwittigd en dient u de chalets onmiddellijk te verlaten. 

 

Schade

Luxury Chalets Monnickendam is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf bij Luxury Chalets Monnickendam.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de Luxury Chalets Monnickendam hiervan op de hoogte te stellen.