Contact

Contact

Neem contact met ons op

Adres:

Doelenerf, Rozendaal 1

1141 VX Monnickendam

Contact:

Telefoonnummer: +31 613345223

Mail: r.vanduuren@ziggo.nl

FAQ

Veelgestelde vragen

Mag ik roken bij Luxury Chalet Monnickendam?
Bij Luxury Chalets Monnickendam is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Voor meer informatie over roken, alcohol en drugs zie onze Huisregels.
Voor hoeveel personen is de chalet?
Onze Chalets zijn zeer Luxe en ontworpen voor 2 personen. Het is mogelijk om de 2 persoons slaapbank te gebruiken zodat u met 4 personen kunt overnachten. De eettafel kan uitgeklapt worden zodat met de 2 losse krukjes erbij 4 personen kunnen eten. Het extra beddengoed is op aanvraag beschikbaar.
Hoe ver is het centrum/ Haven van Monnickendam
De Haven met haar gezellige restaurantjes en boutique winkeltjes is op nog geen 4 minuten lopen.
Mag ik huisdieren meenemen?
Helaas, is het niet mogelijk huisdieren mee te brengen. Dit is een specifieke keuze vanwege hygiëne maatregelen.
Kan ik ook fietsen huren, boodschappenpakket bestellen of andere zaken reserveren?
Ja, Luxury Chalets kan werkelijk alles voor je regelen. Als u (elektrische-)fietsen wenst, boodschappenpakketten, restaurant tips of reserveringen..vertel het ons. Wij regelen alles voor U.
Wat is er te doen in de buurt?
Onze Chalets staan in het midden van het Oude Holland, tussen bekende oude vissers havens Edam, Volendam en Marken. Er is veel te beleven en te doen. Wij adviseren uw graag over alle activiteiten en de planning enof reservering daarvoor. Alle tickets zijn via ons met korting te realiseren.
Is er een supermarkt in de buurt?
Ja, er zijn 2 supermarkten in de buurt, genaamd Deen. Alles kun je daar krijgen van vers tot vlees. Zij zijn geopend van 9.00-20.00 uur.